Ryan Reynolds terug voor 'Green Lantern Corps'?

Ryan Reynolds terug voor 'Green Lantern Corps'?

Shortlist bevat zes namen.

Onlangs werd duidelijk dat David S. Goyer (The Dark Knight, Batman v Superman) en Justin Rhodes het script gaan schrijven voor de DC-film Green Lantern Corps. The Wrap zegt nu de hand te hebben gelegd op de shortlist van Warner Bros.

In Green Lantern Corps gaan minimaal de Groene Lantaarns John Stewart en Hal Jordan opduiken. De zes namen die op de shortlist zouden staan, zijn Tom Cruise (The Mummy), Joel McHale (Community), Bradley Cooper (Guardians of the Galaxy), Armie Hammer (The Lone Ranger), Jake Gyllenhaal (Southpaw) en niemand minder dan Ryan Reynolds (Deadpool). De website We Got This Covered meldt dat ook James Marsden (Westworld) in beeld is om een Green Lantern te gaan spelen.

Reynolds is uiteraard bekend van zijn rol als Hal Jordan in Warners flink geflopte Green Lantern uit 2011. Mocht de shortlist kloppen dan lijkt Warner Bros. dus te overwegen om Reynolds terug te laten keren als een Green Lantern. Uiteraard is maar de vraag of Reynolds dit zelf wel ziet zitten. Hij zou volgens The Wrap nog niet in gesprek zijn met Warner, net als de rest van de namen.

Green Lantern Corps staat gepland voor 24 juli 2020. Wat vind jij: is het een goed idee om Reynolds terug te laten keren? En wat vind je van de andere namen?

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair