Charlie Hunnam in nieuwe trailer avonturenfilm 'The Lost City of Z'

Hij wordt in de film vergezeld door acteurs als Robert Pattinson, Sienna Miller en Tom Holland.

StudioCanal UK heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van James Gray's avonturenfilm The Lost City of Z, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Ian McDiarmid en Franco Nero. De trailer kun je hieronder bekijken!

Hunnam speelt in de film de hoofdrol van kolonel Percival Harrison Fawcett, een voormalig onderscheiden Britse soldaat die aan het begin van de 20e eeuw op avontuur ging. Fawcett en zijn zoon verdwenen in 1925 tijdens een expeditie om de verloren 'City of Z' te zoeken in de jungles van de Amazone.

In de volgende zeventig jaar probeerden meerdere avonturiers om Fawcetts pad te volgen, waaronder een aantal Braziliaanse avonturiers in 1996. Pattinson speelt de rol van Henry Costin, een verveelde Britse korporaal die Fawcett probeert te vinden. Miller speelt de rol van Fawcetts vrouw.

Gray schreef het script van de film, dat gebaseerd is op het boek van David Grann. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner en Anthony Katagas zullen The Lost City of Z produceren.

The Lost City of Z draait vanaf 14 april in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum moet nog worden aangekondigd.



NieuwsFilm

meest populair