Eerste beelden 'The LEGO Ninjago Movie' [UPDATE]

Eerste beelden 'The LEGO Ninjago Movie' [UPDATE]

En regisseurswissel The LEGO Movie 2 en The LEGO Batman Movie - Gotham Cribs!

Komende jaren gaan er heel wat vervolgen verschijnen op The LEGO Movie van het duo Phil Lord en Christopher Miller, ondertussen bezig met de Han Solo spin-off. Hieronder weer wat meer nieuws rond de drie titels die reeds zijn aangekondigd in het "LEGO Animated Universe."

The LEGO Movie 2


Regisseur Rob Schrab (Community, The Mindy Project) werd een jaar geleden aangesteld om Warner Bros.' The LEGO Movie 2 te regisseren. Deze regisseur blijkt echter vertrokken, wegens "creatieve meningsverschillen." Gelukkig voor de liefhebbers weet The Hollywood Reporter hieraan toe te voegen dat de ervaren Mike Mitchell (Trolls, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) de rol al heeft overgenomen. Het vervolg op het uiterst succesvolle The Lego Movie (2014) verschijnt op 8 februari 2019 in de bioscoop.

The LEGO Ninjago Movie (UPDATE!)

Ook van The LEGO Ninjago Movie is er iets nieuws verschenen: de eerste officiële still. De afbeelding verscheen via USA Today en het lijkt erop dat we dit weekend de eerste teaser trailer te zien krijgen. Onderstaande afbeelding lijkt een slechterik te onthullen. The LEGO Ninjago Movie van regisseur Charlie Bean (TRON: Uprising) verschijnt in september in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding
DE UPDATE: Bovenstaande afbeelding is van het figuurtje Lord Garmadon, ingesproken door Justin Theroux. Hij is een vier-armige supervillain die Ninjago City wil overnemen. Een groep van ninja-tieners, geleid door zijn zoon Lloyd Garmadon (Dave Franco) - de groene ninja - wil de sociopaat tegenhouden. De andere ninja's zijn Kai (Michael Peña), de robot Zane (Zach Woods), Cole (Fred Armisen), Jay (Kumail Nanjiani) and Nya (Abbi Jacobson). Hieronder een blink op de zes ninja's:

Bekijk de afbeelding
Master Wu (Jackie Chan), eerdere te zien in een promovideo, is de mentor van de ninja's, maar ook de broer van Lord Garmadon. In de animatiefilm ook ook de moeder van te zien, Koko (Olivia Munn). Hieronder een blik op Master Wu.

Bekijk de afbeelding
The LEGO Batman Movie

De spin-off The LEGO Batman Movie van Chris McKay staat op het punt om in de bioscoop te verschijnen. Wat we nog niet wisten zijn de namen van de acteurs die de stemmen van de slechteriken en andere aanvullende personages inspreken. Via Collider kwam er duidelijkheid.

Conan O'Brien speekt Edward Nygma/The Riddler in, Jason Mantzoukas hoor je als Dr. Jonathan Crane/Scarecrow, Doug Benson doet Bane, Zoë Kravitz is Selina Kyle/Catwoman, Kate Micucci is Basil Karlo/Clayface en Riki Lindhome is Pamela Isley/Poison Ivy. Channing Tatum keert terug als Clark Kent/Superman, Jonah Hill is weer Hal Jordan/Green Lantern en Adam DeVine doet Barry Allen/The Flash.

En dan zijn er ook nog Eddie Izzard als Voldemort, Seth Green als King Kong, Jemaine Clement als Sauron en Ellie Kemper als de mysterieuze vrouw Phyllis. Vanaf volgende week in de bioscoop, hieronder de zeer vermakelijke video 'Gotham Cribs:'



NieuwsFilm

meest populair