'Cult of Chucky' vindt hoofdrolspeelster en opnames gestart

'Cult of Chucky' vindt hoofdrolspeelster en opnames gestart

Zevende Child's Play... En zowat iedereen is terug.

De Canadese actrice Grace Lynn Kung gaat een vermoedelijk belangrijke rol spelen in Cult of Chucky. Volgens Comingsoon.net zal ze 'hard-edged Claire' spelen, zeg maar een stevige tante.

Kung was recent nog te zien in de film Miss Sloane waarin Jessica Chastain de hoofdrol had. Ze is ook te zien geweest in series als 12 Monkeys en The Strain en de films Cube 2: Hypercube (2002) en The Death (and Life) of Carl Naardlinger (2016). Voor de laatste is ze genomineerd voor een '2017 ACTRA Toronto Award for Outstanding Performance.'

Bekijk de afbeelding
De opnames voor de zesde Child's Play-film sinds het origineel Child's Play uit 1988 wordt op dit moment opgenomen in Winnipeg, Canada. De regie ligt opnieuw in handen van Don Mancini die ook het script schreef.

Universal 1440 Entertainment brengt de film hoogstwaarschijnlijk eind dit jaar alleen uit op schijf en Video on Demand. Hieronder nogmaals de recente teaser:


In Cult of Chucky heeft Nica Pierce (Fiona Dourif) vier jaar vastgezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden. Ze is ten onrechte overtuigd dat zij en niet Chucky (stem Brad Dourif) haar familie heeft uitgemoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy" pop.

Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen.

NieuwsFilm

meest populair