Billy Dee Williams over ontmoeting Donald Glover over 'Han Solo'

Waar hebben de twee het allemaal over gehad?

De opnames van de Han Solo-film zijn officieel begonnen en daarmee draagt acteur Billy Dee Williams het stokje van Lando Calrissian over aan Donald Glover. Tegenover de Hollywood Reporter vertelde Williams hoe het is om afscheid te nemen van de rol.

"Ik moet zeggen, dat het een hele plezierige jonge man is," begon Williams. "We hebben een leuke lunch gehad en lang gesproken en het was erg gemoedelijk. Hij had vragen over Lando. Ik denk dat hij deed wat andere acteurs ook doen, dus uitzoeken welke richting ze het materiaal op moeten nemen en zoveel mogelijk informatie verzamelen. Dus we hebben uitgebreid zitten praten en ik wilde niets opleggen, hij heeft zijn eigen ideeën denk ik zo. Ik weet dat hij die heeft. Hij is een getalenteerde jonge man. Ik denk dat hij me gewoon wilde zien, ontmoeten en een beetje leren kennen en dat gebruiken in het ontwikkelen van zijn personage."

De Han Solo-film wordt geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. In hun film speelt acteur Alden Ehrenreich de rol van Han Solo. We zien onder meer hoe hij de Millennium Falcon wint van Lando Calrissian, maar ook hoe hij onder leiding van een mentorfiguur (Woody Harrelson) verwordt tot smokkelaar en crimineel. Vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop (of, als de geruchten kloppen, in december 2018).



NieuwsFilm

meest populair