Eerste trailer 'The Dinner', met o.a. Steve Coogan en Richard Gere

Eerste trailer 'The Dinner', met o.a. Steve Coogan en Richard Gere

De Amerikaanse adaptatie van Herman Kochs boek gaat in première op de Berlinale.

The Orchard heeft de eerste trailer voor The Dinner vrijgegeven, de Amerikaanse verfilming van Herman Kochs Het Diner. Bekijk hem hier:

 



The Dinner is de recentste film van de Israëlisch-Amerikaanse regisseur Oren Moverman (The Messenger, Rampart, Time Out of Mind). Moverman schreef ook het script. Ooit zou Cate Blanchett van het boek van Koch haar regiedebuut maken, maar dat is niet doorgegaan.

The Dinner gaat over twee echtparen die elkaar ontmoeten voor een diner in een restaurant, om een situatie rondom hun kinderen te bespreken. Steve Coogan en Richard Gere spelen twee broers, Laura Linney en Rebecca Hall hun vrouwen. Hun zoons hebben iets gedaan wat een van de broers geheim wil houden, terwijl de ander hun wil laten straffen en verantwoordelijk stellen voor hun daden.

The Dinner is niet de eerste verfilming van Het Diner. In 2013 was er al een Nederlandse bewerking, Het Diner, met onder andere Daan Schuurmans en Kim van Kooten. En jaar later volgde een Italiaanse versie, I Nostri Ragazzi.

NieuwsFilm

meest populair