Geplande 'Highlander'-reboot bevat veel meer onsterfelijken

Geplande 'Highlander'-reboot bevat veel meer onsterfelijken

Stahelski wil terug naar de basis.

De oorspronkelijke Highlander-film was geen gigantisch succes in de bioscopen, maar wist wel veel fans te vergaren na release op video. Daarom kwamen er meerdere vervolgen uit en nu werkt Chad Stahelski aan een reboot. Tegenover Entertainment Weekly ging hij in op zijn plannen.

Stahelski wil vooral de wereld van de onsterfelijken gaan verkennen, wat tot nu toe niet echt gebeurde in de franchise. "Toen ik aan boord van het project stapte, was het al jaren in ontwikkeling en, zoals de dingen gaan in Hollywood, waren er aliens, meteorieten, ruimteschepen, uh DNA-mutaties, terroristen. Ik bedoel, ze probeerden elk mogelijk verhaal de wereld van onsterfelijken in te slepen. Zelf heb ik daar geen interesse in. Ik heb al films zoals die gezien. Ik heb alleen de wereld van onsterfelijken nog niet gezien."

Precies daarop zou hij zich willen concentreren in zijn film. "Je hebt wat, vier onsterfelijken leren kennen in de eerste film? Ik denk dat ik je een hele wereld van onsterfelijken kan laten zien. Stel je de geweldige personages voor die je dan kan hebben. Ik bedoel, het spreekt voor zich. Dus, dat is het plan: trouw blijven aan de oorspronkelijke mythologie en die wereld flink uitbreiden. Zonder dan meteen de ruimte in te gaan."

Hoe kijken jullie naar de plannen van Stahelski?



NieuwsFilm

meest populair