Thandie Newton in 'Star Wars' spin-off 'Han Solo'?

Thandie Newton in 'Star Wars' spin-off 'Han Solo'?

Gaat Newton van Westworld naar 'a galaxy far, far away'?

Hoewel de opnamen van de nog titelloze Star Wars spin-off over Han Solo al twee weken geleden van start gingen, blijft de casting onverminderd doorgaan. Werd eerder deze week Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) beoogd voor een rol in het sci-fi spektakel, nu is het de beurt aan Thandie Newton (Westworld, The Pursuit of Happyness). Newton zou momenteel rond de tafel zitten voor een rol in het verhaal over de jonge jaren van ieders favoriete interstellaire smokkelaar.

Over de rol die Newton zou spelen is nog niets bekend. Desondanks zou ze in de film zeker niet misstaan, aangezien ze geen onbekende is met sciencefiction en actie, getuige onder andere haar rollen in de eerder genoemde HBO-serie en het space-epos The Chronicles of Riddick.

Solo's love interest zal ze waarschijnlijk niet spelen, die functie wordt naar verluidt al vervuld door het personage dat Emilia Clarke speelt. Verder zijn ook Woody Harrelson en Donald Glover te zien, naast Alden Ehrenreich als de hoofdpersoon. De regie ligt in handen van Phil Lord en Chris Miller. Saillant detail: zij regisseerden Han Solo al eerder in The LEGO Movie.

De avonturen van de jonge Han Solo moeten ons eind mei 2018 bereiken.



NieuwsFilm

meest populair