Jeffrey Wright en Alexander Skarsgard in Netflix-thriller 'Hold the Dark'

Ook James Badge Dale en Riley Keough spelen mee in de nieuwe film van Green Room-regisseur Jeremy Saulnier.

Jeffrey Wright, Alexander Skarsgard, James Badge Dale, Riley Keough en James Bloor zijn allen gecast in Green Room-regisseur Jeremy Saulniers avontuurlijke nieuwe thriller Hold the Dark voor Netflix.

Hold the Dark is gebaseerd op het boek van William Giraldi en speelt zich af in een afgelegen wildernis waarin een groep wolven kleine kinderen heeft meegenomen en omgebracht. Een bioloog/wolf-expert (Wright) wordt na deze gebeurtenissen ingehuurd om de zaak te onderzoeken.

De expert/bioloog raakt tijdens zijn onderzoek verstrikt tussen een moeder (Keough), die verdwijnt, en haar echtgenoot (Skarsgard), die zich als een maniak begint te gedragen wanneer hij terugkeert uit Irak en erachter komt dat zijn zoon dood is.

Dale speelt op zijn beurt een rechercheur die de echtgenoot wil oppakken, terwijl Bloor een geheimzinnige zwerver speelt. Macon Blair schreef het script van de film, die geproduceerd wordt door Russell Ackerman, John Schoenfelder, Eva Maria Daniels, Anish Savjani en Neil Kopp. De opnames beginnen in maart in Alberta, Canada.

NieuwsFilm

meest populair