Star Wars: Rey en Kylo Ren hebben officieel een mysterieuze connectie

Star Wars: Rey en Kylo Ren hebben officieel een mysterieuze connectie

Wat zou dit betekenen?

De twee belangrijkste nieuwe personages in Star Wars: The Force Awakens waren overduidelijk Daisy Ridley's Rey en Adam Drivers Kylo Ren. Allebei hebben ze in meer of mindere mate iets met de Force en ze stonden een paar keer recht tegenover elkaar. Nu is er op de officiële Star Wars website een klein, maar opmerkelijk zinnetje verschenen.

De "Databank" op de Starwars.com vermeldt namelijk de volgende tekst: "A mysterious connection seemed to link the two." Oftewel het lijkt erop dat er een mysterieuze connectie is tussen beide personages.

Deze connectie wordt ongetwijfeld duidelijker in het eind dit jaar te verschijnen Star Wars: The Last Jedi. Zou Rey bijvoorbeeld de redder van Kylo Ren kunnen worden? Of zijn ze op een of andere manier familie? En dat laatste zou zomaar kunnen als blijkt dat Rey een dochter is van Mark Hamills Luke Skywalker.


Volgens de berichten zou in het script van J.J. Abrams' The Force Awakens staan dat Luke Skywalker Rey kent. Abrams heeft in een featurette op de Blu-ray onthuld dat Rey en Kylo Ren elkaar nog nooit hebben ontmoet voorafgaand aan de gebeurtenissen in Star Wars VII.

Maar we hebben het over Star Wars; een franchise waarover dagelijks nieuwe ideeën en theorieën verschijnen. Eind 2017 weten we misschien meer!



NieuwsFilm

meest populair