Dan Stevens is obsessief en ambitieus in intense trailer 'The Ticket'

Dan Stevens is obsessief en ambitieus in intense trailer 'The Ticket'

Wanneer een blinde man z'n zicht terugkrijgt, raakt hij - in figuurlijke zin - verblind door z'n obsessie voor het oppervlakkige.

In het drama The Ticket speelt Dan Stevens (The Guest, Beauty and the Beast) een blinde man die wonderbaarlijk genoeg zijn zicht terugkrijgt. Hij wil z'n genezing aangrijpen om een beter leven voor zichzelf te creëren, maar raakt geobsedeerd - en eigenlijk opnieuw verblind - door oppervlakkige zaken als een mooi huis, een goede baan, mooie maatpakken en een luxe auto. Bekijk hieronder de trailer en poster.


Nadat hij op onverklaarbare wijze weer kan zien, wordt het leven van James plotseling een stuk florissanter. Door z'n tomeloze ambitie is er steeds minder ruimte voor de mensen uit z'n oude, blinde leven - z'n vrouw Sam (Malin Akerman) en beste vriend Bob (Oliver Platt) - en het is onzeker of James ooit weer de oude wordt.

De rest van de cast bestaat uit Kerry Bishé, Liza J. Bennett, Peter Mark Kendall en Ekaterina Samsonov. The Ticket, een film van de Israëlische regisseur Ido Fluk, draait vanaf 7 april in de VS.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair