Prachtige en onthullende nieuwe trailer 'Ghost in the Shell'

Prachtige en onthullende nieuwe trailer 'Ghost in the Shell'

Een zeer sfeervolle trailer voor deze anime-verfilming.

Er is een compleet nieuwe trailer vrijgegeven voor Ghost in the Shell. Die onthult vrij veel nieuwe beelden van de film van regisseur Rupert Sanders en bevat behoorlijk wat sfeervolle beelden. Als de trailer begint, zien we een politie-eenheid een gebouw binnenvallen, waar een mysterieus figuur staat. "Ik heb je gevolgd. Je moet het je herinneren," zegt die tegen Scarlett Johanssons Major.

Daarop volgt een zoektocht naar de waarheid achter haar eigen bestaan. Het grote mysterie is namelijk de oorsprong van Major, die 's werelds eerste cyborg zou zijn, een echte hybride tussen mens en machine. Maar is zij wel de eerste en de enige? En wat was haar verleden? Als het officiële verhaal, zoals dat in de trailer naar voren komt, geloofd moet worden, was er een terroristische aanslag, waarbij ze dodelijk gewond raakte, maar gered werd door het machtige bedrijf Hanka Robotics. Er blijkt echter veel meer aan de hand te zijn... Hieronder de sfeervolle nieuwe trailer.


En hier kan je de variant met Nederlandse ondertiteling bekijken.


Ghost in the Shell heeft ook rollen voor acteurs als Takeshi Kitano (Daisuke Aramaki), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), Michael Pitt (Kuze), Pilou Asbæk (Batou) en Kaori Momoi. De leden van Section 9, waar Johanssons Major leiding aan geeft, worden gespeeld door Chin Han, Danusai Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara en Tuwanda Manyimo. De officiële synopsis luidt als volgt:

Ghost in the Shell volgt Major (Johansson), een special ops, unieke mens-cyborg hybride, die leiding geeft aan de elite-eenheid Section 9. Zij zijn toegewijd aan het stoppen van de gevaarlijkste criminelen en extremisten, maar krijgen te maken met een vijand wier enige doel is het vernietigen van alle door Hanka Robotics geboekte vooruitgang op het gebied van cybertechnologie.

De film van Rupert Sanders gaat op 30 maart in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair