Spanndende trailer post-apocalyptische kannibalenwestern 'The Bad Batch'

Spanndende trailer post-apocalyptische kannibalenwestern 'The Bad Batch'

Van de maker van 'A Girl Walks Home Alone at Night', met onder andere Jason Momoa, Keanu Reeves, Jim Carrey en Suki Waterhouse.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor The Bad Batch, de tweede film van Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night). Met in de hoofdrollen Suki WaterhouseJason MomoaDiego LunaJim Carrey en Keanu Reeves.


The Bad Batch belooft net als A Girl Walks Home Alone at Night een unieke ervaring te worden waarin een jonge vrouw zich een weg baant door een unieke variant op een horrorgenre. Maar dit keer lijkt Amirpour een stuk politiekere agenda te hebben: het is niet moeilijk om te bedenken waar het hek aan de grens van Amerika, waar de trailer mee opent, op geïnspireerd is.

Een jonge vrouw zwerft door de woestijn van Texas in een dystopische toekomst. Haar naam is Arlen, en zij is een van de duidenden Amerikanen die als onacceptabel voor de toekomstige Amerikaanse samenleving wordt beschouwd. Daarom wordt ze zonder poespas in een vijandig woest landschap gedumpt, dat afgeschermd is van de beschaafde wereld. Terwijl ze haar ballingschap nog moet verwerken, wordt ze gevangen genomen door een wilde groep kannibalen. Ze realiseert zich snel dat ze zal moeten vechten voor haar bestaan in deze man bijt man wereld.

NieuwsFilm

meest populair