Gerucht: Traileromschrijving 'Star Wars: The Last Jedi' gelekt

Gerucht: Traileromschrijving 'Star Wars: The Last Jedi' gelekt

En is Benicio del Toro de zoon van dit personage?

Een dag zonder geruchten rond een Star Wars-film is bijna niet voor te stellen. Geen wonder dus dat er vandaag weer wat geruchten zijn rond Star Wars: The Last Jedi. Niet alleen hebben we een mogelijke omschrijving van de eerste trailer voor de film, ook is er een gerucht rond het personage van acteur Benicio de Toro.

Traileromschrijving


Naar het schijnt komt de eerste teaser voor de film van regisseur Rian Johnson uit tijdens de Star Wars Celebration. Daar is volgens de geruchten een sizzle reel en een teaser trailer te zien. Die laatste zou op het internet vrijgegeven worden na vertoning op de conventie. Zoals altijd bij dit soort geruchten, waarschuwen we voor mogelijke spoilers en nemen we het volgende met een flinke korrel zout.

De trailer zou net als die van The Force Awakens beginnen met een shot van Finn (John Boyega). Die zou nu wakker worden uit zijn coma. Daarna volgt een beeld van Poe Dameron (Oscar Isaac), die door de deuren van een ruimteschip loopt en opmerkt dat ze er bijna zijn. De mensen in die ruimte waar hij naartoe loopt zijn Rebellen en die zien er geschokt uit.

Vervolgens zijn er beelden van een begrafenisprocessie, die door een grote stad loopt. Daarna trekt een figuur in donkere kleding een pistool en begint hij op iemand te schieten in de processie. Er zijn beelden van Finn en een rebel (Kelly Marie Tran), vermomd als First Order officieren. Een ander shot laat Captain Phasma (Gwendoline Christie) zien, die een groepje Stormtroopers zegt dat ze op jacht moeten gaan. Die jacht schijnt plaats te vinden tijdens diezelfde processie.

Daarna zijn er beelden van General Leia (Carrie Fisher), die zegt dat "de schaduw groeit". Die opmerking wordt gevolgd door een shot van Supreme Leader Snoke (Andy Serkis), die in het echt 2,5 meter lang is. General Hux (Domnhall Gleeson) zou hem niet aan durven kijken als Snoke vraagt of "hij" nog leeft, waarop Hux moet antwoorden met "nauwelijks". Daarop zegt Snoke: "Mooi. Het is is tijd voor een familiereünie."

Hierop zien we een beeld van Finn die een vergadering van Leia en haar adviseurs binnenstormt. "Ze zijn terug", zegt een geschokte Finn, waarop Leia nauwelijks geschokt kijkt. Finn vindt dat maar niks en zegt "je wist het", waarop Leia reageert: "ik voelde het". Daarna komt de Millennium Falcon aangevlogen, achtervolgd door TIE Fighters.

Tot slot is er nog een beeld van een Stormtrooper in die eerder genoemde stad. Hij wordt gevolgd door een aantal andere Stormtroopers, die naar Phasma roepen: "het zijn de Jedi". Phasma blijft staan, waarop de Stormtroopers vluchten en er een lichtzwaard aangezet wordt. Blauw licht reflecteert op de helm van Phasma. Tot slot horen we Luke (Mark Hamill) zeggen: "alles zal met ons sterven".


Naar het schijnt is de trailer die het publiek te zien krijgt minder gevuld met money shots en ontbreekt Luke in z'n geheel. Voorgaande klinkt wat ons betreft redelijk onbetrouwbaar, al past het wel bij eerdere geruchten rond de film. Het zou natuurlijk goed kunnen zijn dat de omschrijving juist op die geruchten gebaseerd is. Tegelijk is de bron Mike Zeroh, die zo nu en dan goed zit met dit soort verhalen. Toch is het vreemd dat bijvoorbeeld Daisy Ridleys Rey helemaal ontbreekt in de omschrijving van Zeroh.

Personage Benicio del Toro

Ook was er een gerucht rond het personage van Benicio del Toro. Op de site wikiwand.com was een tijdje te zien dat Del Toro Vikrum Fett speelt. Daarna werd de naam van het personage veranderd naar TBA. Het zou dus volgens de geruchten mogelijk zijn dat de acteur de zoon van schurk Boba Fett speelt.



NieuwsFilm

meest populair