Chloë Grace Moretz' hoofd op hol in 'Brain on Fire' trailer

Chloë Grace Moretz' hoofd op hol in 'Brain on Fire' trailer

Gebaseerd op waargebeurd medisch mysterie.

Bekijk hieronder de trailer voor Brain On Fire, een medisch drama met Chloë Grace Moretz in de hoofdrol.

Brain On Fire wordt geregisseerd door Gerard Barrett (Glassland) en de cast bestaat naast Chloë Grace Moretz uit onder andere Jenny Slate, Thomas Mann, Tyler Perry, Richard Armitage en Carrie-Anne Moss.



Op een ochtend wordt de 24-jarige Susannah Cahalan wakker in het ziekenhuis. Ze kan niet praten. Ze kan niet bewegen. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen. Net klaar met de School voor Journalistiek en klaar voor het volwassen leven leek Susanna het helemaal voor elkaar te hebben: een droombaan bij de New York Post, een toegewijde vriend, goede collega's en een liefhebbende familie.

Dan, op de ene van de andere dag verandert deze veelbelovende vrouw van één van de New York Post meest betrouwbare jonge reporters in een onstabiele, paranoïde karikatuur van haar eerdere zelf. Ze lijdt aan auditieve hallucinaties en geheugenverlies, maar de dokters doen dat af als gevolg van stress en teveel feesten. Totdat haar toestand veel ernstiger wordt en het snel vinden van antwoorden een zaak van leven en dood wordt.

Brain On Fire is gebaseerd op de memoires van Susannah Cahalan, Brain on Fire: My Month of Madness.

NieuwsFilm

meest populair