Warner Bros. maakt ook DC-film 'Nightwing' met regisseur 'The LEGO Batman Movie'

Warner Bros. maakt ook DC-film 'Nightwing' met regisseur 'The LEGO Batman Movie'

Het DC Extended Universe schiet alle kanten uit.

Nadat gisteren bekend werd dat Matt Reeves (War of the Planet of the Apes) officieel de regie op zich neemt van The Batman verscheen het bericht dat Warner Bros. een film over het DC-personage Nightwing in ontwikkeling heeft. Er is zelfs al een regisseur in beeld.

Volgende The Hollywood Reporter moet Chris McKay de film over het alter ego van Dick Grayson gaan regisseur. In de comics van DC is Grayson jarenlang Batmans sidekick Robin. Maar op een zeker ogenblik kiest hij zijn eigen koers, als Nightwing. Ondanks dat hij actief is in Gotham City is het naastgelegen Bludhaven het echte thuishaven van Nightwing.

Het personage is ook te zien in McKay's recente The LEGO Batman Movie en Chris O'Donnell gaf invulling aan het personage voor Batman Forever en Batman & Robin.

The Judge en The Accountant-schrijver Bill Dubuque mag zich ontfermen over het script.

Het mag aangenomen worden dat de Nightwing-film een plekje krijgt in het DC Extended Universe. De kans lijkt daarom groot dat Warner en DC binnenkort met een nieuwe verschijningskalender gaan komen voor het DCEU. Ondertussen zijn er weinig data nog echt zeker.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair