Seth Rogen probeert Charlize Theron te versieren in 'Flarsky'

Seth Rogen probeert Charlize Theron te versieren in 'Flarsky'

Van de schrijver van The Interview en de regisseur van 50/50 en The Night Before.

Seth Rogen en Charlize Theron gaan de hoofdrollen spelen in Flarsky, een nieuwe komedie van de schrijver van The Interview (2014) en de regisseur van The Night Before (2015). Rogen speelt een aan lagerwal geraakte journalist die z'n persoonlijk depressie hoopt te overwinnen door het hart van z'n jeugdliefde te winnen. Deze vrouw (Theron) was vroeger zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Rogen was vorig jaar te zien in Bad Neighbors 2 en te horen in de animatiefilms Sausage Party en Kung Fu Panda 3. In 2017 laat hij z'n gezicht zien in James Franco's The Disaster Artist, een film over Tommy Wiseau's The Room, volgens velen de slechtste film ooit gemaakt.

Theron zagen we vorig jaar in The Huntsman: Winter's War en de actrice was te horen in het Oscar-genomineerde Kubo and the Two Strings. In april is ze te bewonderen in het auto-spektakel The Fate of the Furious.

Flarsky wordt geregisseerd door Jonathan Levine, die naast The Night Before ook films als 50/50 en Warm Bodies maakte. De opnames van de komedie gaan in augustus van start.

NieuwsFilm

meest populair