Opnames 'Avatar 2' in augustus al van start

Opnames 'Avatar 2' in augustus al van start

Eindelijk komt de film er dan!

In 2009 kwam regisseur James Cameron met Avatar. Dat verdiende wereldwijd 2,8 miljard dollar en won drie Oscars. Geen wonder dat meteen een vervolg werd aangekondigd, dat de afgelopen jaren een aantal keren is uitgesteld. Nu lijkt dat voorbij en zouden de opnames van Avatar 2 in augustus van start gaan.

Dit meldt castingsite My Entertainment World, dat stelt dat op 15 augustus de opnames van start gaan. Dan zou de release in december 2018 gewoon gehaald kunnen worden. Volgens het bericht beginnen de opnames in Manhattan Beach, Californië. Of die daarna net als het origineel naar Nieuw-Zeeland gaan is niet bekend.

Er zijn vrijwel geen details bekend over het verhaal van de film. Recent vertelde acteur Sam Worthington dat Avatar 2 zich acht jaar na het origineel af speelt. Jake Sully is nu volledig geïntegreerd bij de Na'vi en centraal staat zijn nieuwe familie. Vermoedelijk zal het conflict met de mensheid snel weer opgepikt worden. Naar het schijnt gaat het verhaal verder ook de oceanen in en is James Cameron van plan andere planeten rond Pandora te verkennen.

Naast Worthington keren voor deze vervolgfilm ook Zoe Saldana, Sigourney Weaver en naar het schijnt Stephen Lang terug. Vanaf december 2018 in de bioscoop. Er zouden tegelijk nog eens drie andere Avatar-films opgenomen worden: Avatar 3 (2020), Avatar 4 (2022) en Avatar 5 (2023).



NieuwsFilm

meest populair