Razende nieuwe trailer 'The Fate of the Furious'!

Razende nieuwe trailer 'The Fate of the Furious'!

Achtste Fast & Furious gaat helemaal los.

Universal Pictures heeft een compleet nieuwe trailer voor The Fate of the Furious a.k.a. Fast & Furious 8 vrijgegeven. Uiteraard krijgen we meer te zien van de clash tussen Vin Diesels held Dominic Toretto, de voornaamste schurk Charlize Therons Cipher en de bekende vliegensvlugge Furious-vrienden.

Die vrienden zijn onder meer Letty 'Ortiz' Toretto (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Hobbs (Dwayne Johnson), Tej Parker (Ludacris), Ramsey (Nathalie Emmanuel) en dit keer ook de Furious 7-slechterik Deckard Shaw, opnieuw gespeeld door Jason Statham.


In Fate zijn Dom en Letty op huwelijksreis, hebben Brian en Mia zich teruggetrokken en doet de crew een poging een normaal leven op te bouwen. Een mysterieuze vrouw probeert Dom echter te verleiden tot de onderwereld. Dom blijkt te gretig. Door het verraad moet de crew beproevingen doorstaan als nooit tevoren. De clash voert ze van de kust aan Cuba naar de straten van New York en de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee.

Fast & Furious 8 staat gepland voor 13 april en dat is over ruim een maand. Overigens verschijnen komende jaren nog minimaal twee delen. Fast & Furious 9 staat gepland voor 2019 en het naar verluidt moet het afrondende tiende deel in 2021 volle zalen trekken.

NieuwsFilm

meest populair