Eerste woorden Luke Skywalker in 'Star Wars: The Last Jedi' onthuld

Eerste woorden Luke Skywalker in 'Star Wars: The Last Jedi' onthuld

Een beschrijving van de eerste beelden.

Waar J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens ruim een jaar van te voren al een teaser kreeg, doet Walt Disney het bijzonder rustig aan met de promotie van Star Wars: The Last Jedi. Op wat setfoto's na, blijft het opvallend stil. Tijdens een bijeenkomst voor aandeelhouders heeft Disney eerste beelden laten zien. Let op: milde spoilers!

Disney-kopman Bob Iger had de eer om de beelden te laten zien. De clip schijnt door te gaan waar The Force Awakens ophoudt, als Rey (Daisy Ridley) Luke Skywalker (Mark Hamill) zijn Lightsaber overhandigt. Via LA Times worden duidelijk wat er in de clip gebeurt: Luke spreekt! Hij zou zeggen: "Who are you?" en pakt daarna zijn lichtzwaard. Luke is te zijn bij een soort van grot of huisje.

Maar er zou meer te zien zijn geweest in de eerste beelden van The Last Jedi. Zou kwamen shots voorbij van onder meer een schreeuwende Chewbacca, General Leia Organa (wijlen Carrie Fisher), Finn (John Boyega) verkleed als een First Order officier, Captain Phasma (Gwendoline Christie) en Poe Dameron (Oscar Isaac) met BB-8 en er werd veel van het landschap getoond. Dameron zou de tekst "It's now or never" in zijn X-wing roepen. Ook was er een clip met een wat wiebelige X-wing die wordt beschoten binnen een enorm schip.

Geen Star Wars Celebration 2018
De trailer van Star Wars: The Last Jedi wordt tijdens Star Wars Celebration 2017 verwacht. Dit event vindt midden april plaats. Disney heeft aangekondigd dat het evenement niet gaat plaatsvinden in 2018. In 2019 keert de fanshow weer terug.



NieuwsFilm

meest populair