Rechterhand Thanos gevonden voor in 'Avengers: Infinity War'

Rechterhand Thanos gevonden voor in 'Avengers: Infinity War'

'Het werkt echt!'

In gesprek met Heat Vision heeft motion-capture acteur Terry Notary verklaard dat hij werkt aan Avengers: Infinity War, de derde Avengers-film in het Marvel Cinematic Universe. Hij werkt aan meerdere personages, onder meer een rechterhand van de superschurk Thanos.

"Ik werk met Josh Brolin [Thanos] en drie andere acteurs en ik speel Josh Brolins rechterhand in de film. Ik kan de naam van het personage niet zeggen, anders hakt Marvel mijn hoofd eraf. Ik speel een echt slecht personage. En het werkt. Het werkt echt," aldus Notary tegenover THR.

Ondertussen lijkt bekend dat het gaat om een van de leden van de Cull Obsidian, a.k.a. The Black Order. Deze groep heeft de opdracht om de Infinity Stones op te sporen voor Thanos. De namen van de groep van vijf zijn Black Dwarf, Corvus Glaive, Ebony Maw, Proxima Midnight en Supergiant.

Notary is bekend van zijn werk aan de Planet of the Apes-films, waarin hij de aap Rocket gestalte geeft. In Warcraft: The Beginning deed hij dat voor de Orc Peon. Op dit moment is zijn motion capture-werk te zien in Kong: Skull Island, waarvoor hij werkte aan het titelmonster.

Anthony en Joe Russo's Avengers: Infinity War staat in de planning voor 3 mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair