Frank Oz terug als Yoda in 'Star Wars: The Last Jedi'?

Frank Oz terug als Yoda in 'Star Wars: The Last Jedi'?

Is de oude Jedi-meester dan toch niet zo dood als we dachten?

Interessant nieuws rond Star Wars: The Last Jedi. Variety sprak tijdens een interview met Frank Oz, die vooral bekend is om zijn rol als Yoda in de franchise. Hij sprak de stem van het personage in voor alle films tot nu toe, maar ook voor de series. Het gerucht gaat dat hij ook in Rian Johnsons The Last Jedi te horen zal zijn en dat wint aan kracht door een statement van Oz.

Variety vroeg hem of hij Yoda weer zou spelen in de volgende film, waarop hij als volgt antwoord gaf. "Ik voel me hier als een krijgsgevangene, want ik kan je alleen mijn naam, rang en serienummer geven. Om trouw te blijven aan de mensen die me gevraagd hebben, en zij vormen eigenlijk mijn familie, moet ik zeggen dat me gevraagd is hier niet over te praten. Ik hou van Yoda. Ik zou hier graag over vertellen als ik daar toestemming voor heb."

De woorden van Oz hoeven natuurlijk niets te betekenen, maar dat hij expliciet aangeeft dat hem gevraagd is er niets over te vertellen, klinkt wel interessant. Wat denken jullie: keert de kleine maar krachtige Jedi terug naar de franchise?



NieuwsFilm

meest populair