Vin Diesel over maken 'Fate of the Furious' zonder Paul Walker

Vin Diesel over maken 'Fate of the Furious' zonder Paul Walker

Kon dat wel zomaar?

Met Fast and the Furious 7 nam de franchise afscheid van een van de acteurs waar die omheen gebouwd was: Paul Walker. Dat was natuurlijk niet omdat men dat zo graag wilde, de acteur kwam helaas om het leven bij een auto-ongeluk. Toch besloot men een vervolg te maken, The Fate of te Furious, dat vanaf 13 april in de bioscopen draait. In een interview legde acteur Vin Diesel, een van de belangrijkste gezichten achter de franchise, uit, hoe men verder kon gaan zonder Walker.

"Het was niet alleen een vraag of deze franchise kon bestaan zonder Paul," begon de acteur. "Het was ook een vraag of ik het zelf kon, zonder Paul. Ik had een video gezien van Paul, die een achtste deel garandeerde toen we de zevende nog aan het maken waren. Dat raakte me heel erg. Je hebt het over een band, over broederschap. Het was helemaal niet de vraag of iets zou kunnen. Fuck de film. Het gaat om het verlies van iemand die erg belangrijk voor mij was. Of er ooit een moment was, waar ik niet aan hem dacht? Dat is de vraag. Elke dag zeg ik dat deze film fantastisch moet zijn voor Paul."

Kortom: wat Diesel betreft is deze achtste film gemaakt voor Walker. Een negende en tiende film is ook al zeker, daarna zou het voorbij zijn en is er enkel nog ruimte voor de spin-offs die Universal Pictures in ontwikkeling heeft.



NieuwsFilm

meest populair