Verwissel nu van lichaam in nieuwe 'Your Name' trailer

Verwissel nu van lichaam in nieuwe 'Your Name' trailer

Grijp op het HAFF je kans om de film te zien!

Your Name was in Japan vorig jaar een enorm kassucces, waar de film 13 weken bovenaan de boxoffice stond en meer dan 230 miljoen dollar opbracht. Bijna drie keer zoveel als de nummer twee van het jaar daar.

Your Name komt binnenkort daarom in de VS uit. In Nederland moeten we het voorlopig doen met twee vertoningen op het Holland Animation Film Festival (HAFF) komende week. Mis die kans dus niet! Zie hieronder de trailer waarom je de nieuwe film van Makoto Shinkai (5 Centimeters Per Second) niet moet missen:



Mitsuha en Taki zijn volledig onbekend voor elkaar, en leven compleet gescheiden levens op verschillende plekken, totdat ze plotseling van plaats verwisselen. Mitsuga wordt wakker in Taki's lichaam, en hij in dat van haar. Dit gebeurt zomaar, willekeurig, en ze moeten zichzelf en hun levens maar zien aan te passen aan elkaar. Toch lukt dat op de een of andere manier. Ze bouwen een connectie op door briefjes voor elkaar achter te laten, totdat ze eindelijk elkaar willen ontmoeten. Maar dan blijkt dat er misschien wel iets sterkers dan afstand hen uit elkaar houdt.

NieuwsFilm

meest populair