Algemeen

Nieuwe koers voor toekomstige 'Star Wars'-films

Minder focus op de Skywalkers en co.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:44 in Algemeen
Met The Last Jedi (2017), Han Solo (2018) en Episode IX (2019) voor de boeg hebben we nog heel wat Star Wars-avonturen in het vooruitzicht. Mochten de films financieel naar wens presteren, dan zal de verschijningsfrequentie ongetwijfeld niet afnemen. Rogue One-schrijver Gary Whitta en hij gaf een blik op wat we vanaf 2020 kunnen verwachten.

Whitta is ook lid van de 'verhaalgroep' van LucasFilm, die de nieuwe verhaallijnen van de franchise helpt te ontwikkelen. Comingsoon.net vroeg aan Whitta of toekomstige film zich ook gaan focussen op andere zaken dan de personages en verhalen die we kennen op de 'original trilogy.'

"De volgende spin-off is Han Solo, dat is een ander bekend verhaal. Maar bij Lucasfilm willen we echt een universum realiseren die niet vertrouwt op de oude personages. We hebben Rey en Finn en Kylo Ren. Ze hebben al een nieuwe generatie personages geintroduceerd. Ik denk niet dat ze dat ze in de Star Wars-films die ze over 10 of 20 jaar maken nog vertrouwen op dezelfde verhaallijnen."

Hoe Walt Disney en Lucasfilm na IX verdergaan met de franchise is nog niet bekend. De kans bestaat dat er ingezet wordt op een nieuwe trilogie. Ook zullen er ongetwijfeld spin-offs blijven verschijnen. Er is mogelijk nog een film in ontwikkeling rond Boba Fett en de fans zien graag een spin-off over bijvoorbeeld Obi-Wan Kenobi of Knights of the Old Republic.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Knights of the old republic zou echt fantastisch zijn...

ThomasOMalley

Avatar

Waar komt die geilheid voor Boba Fett vandaan? Een klootzak met weinig skills... Rampzalig personage.

ajleppink

Avatar

Knights of the Old Republic! ik zeg doen.

draganta

Avatar

Een R2D2 film, zonder menselijke personages.

Goku32

Avatar

No shit, dit wisten we al heel lang, je kan niet steeds op de oude personage terug vallen. Ik zou zeker een film willen zien van de Knights of the old republic, of een Joda film

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik wil een drama rondom een Jawa, dat er 1 wordt ontvoerd door een dikke psychische dame zoals in Misery, en dat die Jawa gemarteld wordt en hele erge dingen moet ondergaan, en uiteindelijk gruwelijk sterft.
En die vrouw dropt dan stiekem het lichaam bij de andere Jawa's die zijn afgemaakt in a New Hope door stormtroopers bij Beru en uncle Owen.
En zo komt ze er mee weg, en heb je toch een soort van tie in, ind e originele trilogie.

Steve-O

Avatar

KOTR zou top zijn.

MovieWanker

Avatar

@Akke Moeka Hara: Wahahaha! Geniaal man, lig echt compleet dubbel hier!

Akke Moeka Hara

Avatar

LoL, of ipv dat Luke, womprats vanuit zijn T-41 afvuurde gebruikte hij dode Ewoks, en was uncle Owen groot leverancier van dode Ewoks, en betaalde hij goed voor ingevroren Ewoks, en Luke maar rondvliegen op Tatooine waar het ondertussen enorm stinkt vanwege de vele Ewok karkassen die Luke afvuurde van uit zijn skyhopper of hoe dat ding ook heet.
"Uncle Owen can we shoot some dead Ewoks this afternoon? Sure Luke, right after i drowned these old Jawa's"

nieuwslaatste nieuws

meest populair