Uitstekend ontvangst 'Life' - een 'Venom'-prequel?

Uitstekend ontvangst 'Life' - een 'Venom'-prequel?

En er zitten beelden uit Spider-Man in de sci-fi film.

Deze week verschijnt de sci-fi film Life in de Nederlandse bioscopen. De sci-fi horrorfilm van regisseur Daniel Espinosa is ondertussen goed ontvangen en staat op een uitstekende 88% op Rotten Tomatoes. Eerder deze week dook een vermakelijk gerucht op: de film zou stiekem een prequel-film zijn voor de onlangs aangekondigde superheldenfilm Venom.

Het script van Life komt uit de pen van Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. Tegenover ComicBook.com geven zij aan dat ze het gerucht steunen. Wernick op de vraag of de films met elkaar verbonden zijn, met een glimlach: "Ja, het antwoord is ja! We zijn verbonden aan Venom. Het is een prequel voor Venom!" Reese nuanceert: "We hebben een Venom screenplay geschreven, dus ik denk dat mensen een connectie zien. Ze hebben ook de Spider-Man 3 beelden gezien die opdoken in de laatste trailer. En nu hebben ze ook de Venom-film aangekondigd." En Wernick weer: "En opeens zegt iemand: 'Bing! Lampje!'"

Sony heeft het gerucht ondertussen ontkracht en de film ging onlangs in première op het SXSW Film Festival. Bezoekers hebben bevestigd dat er geen relatie met Venom is. Het zal dus blijven bij de hergebruikte beelden:



NieuwsFilm

meest populair