Johnny Depp killt Brett Ratners 'The Libertine'

Misschien voor het beste.

Regisseur Brett Ratner heeft tijdens het Sun Valley Film Festival aangegeven dat zijn film The Libertine niet doorgaat. Hij zou de film, aangekondigd in mei 2016, gaan opnemen met Johnny Depp. De laatste blijkt de boosdoener.

"Het was de film die ik als eerste zou gaan regisseren. Ik heb hem on hold gezet. Johnny heeft wat problemen met zijn scheiding en dat soort dingetjes. Dus we hebben de film van de agenda gehaald. Er is nu een andere film die ik ga regisseren. Ik hoop in 2017. Ik weet welke film het is, maar wil niet zeggen welke," aldus Ratner tegenover Entertainment Weekly.

The Libertine zou gaan over het seksschandaal rond Dominique Strauss-Kahn. De voormalig IMF-topman werd in 2011 beschuldigd van het verkrachten van een kamermeisje in een hotel. Hij werd uiteindelijk niet vervolgd vanwege tegenstrijdige verklaringen van de vrouw, maar trof wel een schikking met haar. De affaire werd wereldwijd als de affaire DSK bekend. Ook Marion Cotillard was in beeld voor de film.

De laatste drie films van producent/regisseur Ratner zijn Hercules (2014), Tower Heist (2011) en Rush Hour 3 (2007). Het zal afwachten zijn welke project hij gaat oppakken.



NieuwsFilm

meest populair