Bekijk het intrigerende begin van 'Ghost of the Shell'!

Bekijk het intrigerende begin van 'Ghost of the Shell'!

Wat doet die bizarre robot?

Er is een intrigerende video vrijgegeven van Ghost in the Shell. Het gaat om het begin van de film, waarin we niet alleen zien hoe Scarlett Johanssons Major van een gebouw springt. We krijgen ook kort wat actie te zien en een indruk van het verhaal van de film. Dat blijkt te maken te hebben met robots die het brein van mensen hacken.

In Ghost in the Shell speelt Johansson Major, een elite-soldaat die het opneemt tegen cybercriminaliteit. De meeste mensen in de toekomst hebben - zoals ook blijkt uit de clip - enkele cybertoevoegingen aan hun lichaam, mar Major is uniek. Zij is compleet opnieuw opgebouwd als robot en dat zien we aan haar krachten. Hieronder de clip.


Ghost in the Shell is geregisseerd door Rupert Sanders en gebaseerd op de gelijknamige anime uit 1995. Centraal staat dus Major, een mens wiens leven na een verschrikkelijk ongeluk gered is, en veranderd is in een cybersoldaat. Terreur bereikt een nieuw niveau, doordat het menselijk brein nu gehackt kan worden. Major is natuurlijk goed toegerust om die dreiging te verslaan. Terwijl ze zich voorbereid om een nieuwe vijand te verslaan, ontdekt de dat ze voorgelogen is: haar leven is niet gered, maar gestolen. En dus stopt ze voor niets om te ontdekken wie haar dit aangedaan heeft.

Vanaf 30 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair