Woody Harrelson onthult naam mentor-personage in 'Han Solo'-film

Woody Harrelson onthult naam mentor-personage in 'Han Solo'-film

Het gerucht dat zijn personage Garris Shrike zal gaan heten blijkt onjuist te zijn.

Acteur Woody Harrelson liet eerder weten dat hij wellicht een personage zou gaan spelen met de naam Garris Shrike in de Lucasfilm-productie over Han Solo, maar tijdens een nieuw interview met Jimmy Fallon heeft hij nu laten weten dat dit nu een heel andere naam is. Aldus Harrelson:

"Ik speel een kerel genaamd Beckett, die een soort crimineel is en daarbij een mentor van Han. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik werk tot het einde van juli mee aan de opnames."

De veelzijdige Williams zal in de film te zien zijn naast acteurs Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), Michael K. Williams en Emilia Clarke. De film gaat over de jonge jaren van het iconische personage uit de oorspronkelijke Star Wars-trilogie.

Het script van de Han Solo-film werd geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en de film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, Simon Emanuel, Kiri Hart, Susan Towner en Will Allegra. Lawrence Kasdan en Jason McGatlin doen dienst als uitvoerend producenten.

De Star Wars-spinoff draait in mei 2018 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair