Penis-scène 'Baywatch' shockeert (en vermaakt)

Penis-scène 'Baywatch' shockeert (en vermaakt)

De film gaat klaarblijkelijk ver, heel ver.

We hebben ondertussen al een aantal trailers gezien voor de aanstaande Baywatch-film van regisseur Seth Gordon, bekend van Horrible Bosses en Identity Thief. Tijdens CinemaCon heeft Dwayne Johnson het publiek een clip laten zien en deze bleek niet iedereen te kunnen waarderen.

The Hollywood Reporter meldt dat Paramount The Rock samen met Zac Efron, Priyanka Chopra en Alexandra Daddario het podium opstuurde. Johnson was zo vrij om hun personages de "Avengers of the beach" te noemen. Vervolgens werden er uitgebreide scènes getoond.

In één van de scènes onderzoeken de personages van Efron and Johnson een misdaad en ze verzamelen bewijs in een mortuarium. Daar moet Efrons personage de edele delen van een dood lichaam inspecteren. Hij moet daarbij de penis van het dode lichaam optillen. Vervolgens maakt Johnsons personage een foto met zijn telefoon om aan te geven dat het een grap is. Niet veel later moeten ze schuilen. Efrons personage springt bij het dode lichaam, waardoor hij onder de lichaamsvochten komt te zitten.

De beelden werden dus wisselend ontvangen. Sommigen vonden het aanstootgevend, waar anderen er juist hartelijk om moesten lachen. Jammer genoeg zijn de beelden niet vrijgegeven. De complete film is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. De scène doet misschien ergens denken aan de penis-scène uit Pirnaha 3D uit 2010...



NieuwsFilm

meest populair