Brad Pitt is de man in Netflix' 'War Machine' (of toch niet?)

Brad Pitt is de man in Netflix' 'War Machine' (of toch niet?)

Netflix heeft topproductie in handen.

Na de korte teaser van eerder deze maand, zie je hieronder een uitgebreidere trailer voor War Machine van regisseur David Michôd (Animal Kingdom, The Rover). De oorlogsfilm verschijnt exclusief op Netflix en heeft met Brad Pitt een wereldster in de hoofdrol.

War Machine is een van de vele middelgrote filmproducties die komende periode online gaan op Netflix. Iets dat bioscoopeigenaren niet bepaald vrolijk stemt. Voor de Netflix-abonnee wordt het echter genieten. Vanaf 26 mei zie je de oorlogskomedie "alleen op Netflix."


In het $60 miljoen kostende War Machine, gebaseerd op de bestseller 'The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan' van wijlen Michael Hastings, ontmoeten we de hooggeplaatste generaal Gen. Stanley A. McChrystal, met de bijnaam "Rock Star". Hij heeft een dodelijke reputatie en een onberispelijke trackrecord. Hij krijgt de leiding over de oorlog in Afghanistan en besluit een radicaal nieuwe aanpak te hanteren om de oorlog voor eens en altijd te winnen.

Andere personages worden ingevuld door eveneens mooie namen, zoals Tilda Swinton, Ben Kingsley, Topher Grace, Anthony Michael Hall, Will Poulter, Keith Stanfield en Scoot McNairy.

NieuwsFilm

meest populair