'Star Wars VIII' geruchten: Kylo Ren meer als Darth Vader en details rol Benicio Del Toro

'Star Wars VIII' geruchten: Kylo Ren meer als Darth Vader en details rol Benicio Del Toro

Volgende week de trailer?

Een nieuwe dag, dus weer nieuwe geruchten rond het eind dit jaar te verschijnen Star Wars: The Last Jedi. Dit keer gaan ze over het bekende personage Kylo Ren van Adam Driver en het nieuwe - duistere - personage van Benicio Del Toro. Hieronder de mogelijk milde spoilers.

Kylo Ren wordt méér als Darth Vader


In Star Wars: The Force Awakens wordt duidelijk dat Kylo Ren een groot fan is van zijn grootvader, Anakin Skywalker/Darth Vader. Volgens Making Star Wars gaan we dit ook zien in The Last Jedi. Eerder was er al het gerucht dat Kyle Ren het kasteel van Vader bezoekt op Mustafar. Maar er zouden ook veranderingen zijn aan zijn kostuum.

Zo zou zijn cape een stuk groter worden en deze zou erg lijken op die van Darth Vader. Het zou zelfs kunnen dat het een origineel is van Vader. Dit is dus mogelijk de cape die nog bij de stomerij lag. Ook zou zijn masker een aantal veranderingen krijgen. Zijn gezicht zou een enorm litteken hebben. Dit uiteraard naar aanleiding van het gevecht met Daisy Ridley's Rey aan het einde van The Force Awakens.

Del Toro's D.J.

Volgens Making Star Wars speelt Del Toro een personage met de naam D.J. Dit zou echter ook de codenaam zijn voor tijdens de productie. Zijn kostuum en fysieke verschijning is van een personage welke uit de duistere hoeken van de Melkweg komt. Hij draagt een compleet zwarte trenchcoat met een riem voor zijn blaster. Het personage ziet er iel en vies uit, met kort haar, en zou een pet zonder cap dragen. Het lijkt er niet op dat het personage een held of een slechterik is. De Resistance zou hem wel als een handlanger zien.

Ook lijkt er meer duidelijk over het ruimteschip van het personage van Del Toro. Het schip zou flitsend zijn en zou er zo'n beetje uitzien als het schip van Queen Amidala in The Phantom Menace, met één zetel voor de piloot en een modern interieur.

Naar alle waarschijnlijkheid verschijnen volgende week de eerste officiële beelden uit Rian Johnsons The Last Jedi. De film zelf verschijnt in december.

NieuwsFilm

meest populair