Wie wordt de koning van de Engelse onderwereld in 'Once Upon a Time in London'?

Wie wordt de koning van de Engelse onderwereld in 'Once Upon a Time in London'?

Simon Rumley begint met het filmen van een nieuwe Britse gangsterfilm.

De Britse filmmaker Simon Rumley is begonnen aan zes weken opnames van Once Upon a Time in London.

Once Upon a Time in London, geschreven door Will Gilbey, Simon Rumley en Terry Stone, gaat over de gewelddadige heerschappij over de onderwereld van Londen door twee van de beruchtste gangsters van Londen: Billy Hill en Jack 'Spot' Corner. De film volgt de opkomst en ondergang van een nationale misdaadorganisatie die tot mid jaren vijftig floreerde.

Leo Gregory (Green Street Hooligans) gaat Billy Hill spelen en Terry Stone (Rise of the Footsoldier), die dus deels het script schreef, speelt Jack Corner. Ook Holly Earl, Dominic Keating, Geoff Bell, Jamie Foreman en Simon Munnery zullen op de set verschijnen om een rol te spelen.

Simon Rumley maakte zijn regiedebuut in 2000 met Strong Language. Daarna volgden de horrorfilm Johnny Frank Garrett's Last Word en het hele nare Red White & Blue.

Rumley zegt: ''Nadat ik het afgelopen decennium thematisch uiteenlopende maar telkens extreme drama's schreef en regisseerde, is het ontzettend logisch dat ik me nu aan het gangster genre waag. Waar liefde, lust, hebzucht, paranoia, verraad en geweld de orde van de dag zijn. Het verhaal van Jack 'Spot' Corner, Billy Hill en hun strijd om de koning van de onderwereld van Londen te worden blijft een van Engelands meest dynamische, spannende en nog niet vertelde verhaal, maar wij gaan daar verandering in brengen.''



NieuwsFilm

meest populair