Gerucht: Hoth-achtige veldslag in 'Star Wars: The Last Jedi'

De First Order en het Verzet komen lijnrecht tegenover elkaar te staan op een nieuwe planeet.

Er is weer een nieuw gerucht rond Star Wars: The Last Jedi. Uit die geruchten komt een veldslag naar voren tussen de First Order en het Verzet. Die veldslag zou plaatsvinden op een planeet die vooralsnog enkel bekend staat als Crete, en zou lijken op de strijd om Hoth in The Empire Strikes Back.

De planeet Crete zou volgens Making Star Wars bestaan uit "een gigantische zoutvlakte die bezaait ligt met grote vulkanische stenen." De planeet is de locatie van een mijn van de Rebellen tijdens de burgeroorlog. Die planeet is ook de locatie van de nieuwe basis van het Verzet onder Leia (Carrie Fisher) en de First Order wil die planeet aanvallen.

Die aanval vindt plaats in The Last Jedi en zou gelanceerd worden met tien Gorilla Walkers (die lijken op de AT-AT's uit Empire). Daarnaast zijn er B-Wings en de combinatie daarvan is dodelijk voor het Verzet. Hoe de strijd zich verder ontvouwt is niet zeker, al zou het Verzet de grondstof die van de planeet gehaald wordt - een soort kristal dat erg waardevol is - gebruiken tijdens de aanval.

Hoe vinden jullie de gedachte dat er weer een epische grondveldslag geleverd wordt in de film? The Last Jedivan regisseur Rian Johnson gaat op 14 december in première.



NieuwsFilm

meest populair