Video

Nieuwe, spannende trailer 'All Eyez On Me'

Waarin 2pacs jeugd in de context van de Black Panthers wordt geplaatst.

door Kaj van Zoelen om 14:05 in Video
Een nieuwe trailer voor All Eyez On Me is verschenen, de biopic die belooft in het leven van de iconische rapper, activist en acteur Tupac Shakur te duiken.Benny Boom regisseert de film die begint bij de jeugd van Tupac en zijn ervaring met de Black Panthers, de revolutionaire groep waar zijn ouders beiden bij betrokken waren. Terwijl hij opgroeit zien we de rapper worstelen met zijn verlangen om de zwarte gemeenschap van de Verenigde Staten te verenigen, en tegelijk aangetrokken worden door geweld.

Toen het aangekondigd werd dat Demetrius Shipp Jr. gecast was in de hoofdrol, viel velen op hoe ontzettend hij op Tupac lijkt. Ook in deze trailer is de fysieke gelijkenis indrukwekkend. Jamal Woolard is wat dat betreft ook goede casting in de rol van rap rivaal The Notorious B.I.G., een rol die hij al eens in Notorious speelde.

Benny Boom is de vierde regisseur die aan de film verbonden is. Eerder zouden ooit Antoine Fuqua en John Singleton de film gaan maken.

All Eyez On Me is vernoemd naar het gelijknamige vierde album van de rapper, dat in 1996 uitkwam. Tupac Shakur was slechts 25 toen hij datzelfde jaar vermoord werd.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fantomex

Avatar

Gangstah! Acteur lijkt echt heel veel op 2pac.

Frietgezicht

Avatar

Suge Knight gaat een betere badguy worden dan Thanos.

NieuwsFilm

meest populair