Hoe Captain Phasma 'The Force Awakens' overleeft

Hoe Captain Phasma 'The Force Awakens' overleeft

De ontsnapping uit de afvalpers in beeld.

Een van de meest opvallende nieuwe personages in Star Wars: The Force Awakens is definitief Gwendoline Christie's Captain Phasma. Ondanks dat de trailers deden vermoeden dat ze een grote rol zou hebben, bleef haar aandeel beperkt. In Star Wars: The Last Jedi zal ze echter meer impact moeten maken.

Opvallend aan haar terugkeer is, is dat richting het einde van The Force Awakens Han Solo (Harrison Ford) aan Finn (John Boyega) voorstelt om haar in een afvalpers te dumpen. Iets wat in beginsel moeilijk valt te overleven. Toch zal dit gebeuren. Hoe Phasma de situatie overleeft, wordt uitgelegd in speciale vierdelige comic-uitgave die voorafgaand aan The Last Jedi verschijnt. Dit werd onthuld via StarWars.com.

De comics verschijnen in september en is/wordt geschreven door Kelly Thompson en getekend door Marco Checchetto. De eerste editie heeft een cover ontworpen door Paul Renaud. Deze is al vrijgegeven:

Bekijk de afbeelding
Hieronder alle clips met Phasma in J.J. Abrams' The Force Awakens, ook met de scène waarin wordt gezinspeeld om de grote verdwijningstruc.



NieuwsFilm

meest populair