Han Solo behoudt naam in 'Star Wars'-solofilm

Han Solo behoudt naam in 'Star Wars'-solofilm

En een setbezoek van Warwick Davis.

Even geleden plaatsten we een bericht waarin een quote stond van Disney-CEO Bob Iger. Hij gaf aan dat we in de volgend jaar te verschijnen Han Solo-film krijgen te zien hoe het personage zijn naam heeft gekregen. Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy heeft dit nu verduidelijkt.

Tegenover MTV geeft Kennedy aan dat de uitspraak van Iger verkeerd zijn begrepen. Het gaat niet zozeer om zijn feitelijke naam, maar over hoe hij naam heeft gemaakt in de Melkweg. "Ik denk niet dat is wat Bob helemaal bedoelde. Er is meer te doen om de naam van Han Solo, maar het is niet zo dat het niet zijn naam is. Het is overduidelijk zijn naam. Het zal altijd zijn naam zijn," aldus een lachende Kennedy.

De solofilm rond het iconische personage van Harrison Ford wordt opgenomen door The Lego Movie-regisseurs geregisseerd, is het duo Phil Lord en Christopher Miller. Aangezien de film zich focust op een jonge Han Solo wordt de rol gespeeld door de relatief onbekende acteur Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!). Hij krijgt back-up van namen als Donald Glover (Lando Calrissian),
Woody Harrelson (Garris Shrike), Joonas Suotamo (Chewbacca), Emilia Clarke, Thandie Newton en Michael Kenneth Williams. Han Solo: A Star Wars Story staat gepland voor 25 mei 2018.

Hieronder ook een bezoekje van Warwick Davis aan de Han Solo-set. Dit in het kader van Star Wars: Force for Change.



NieuwsFilm

meest populair