Video

Eerste red-band trailer nonnenkomedie 'The Little Hours'

Bad Nuns.

door Jan Roselaar om 15:33 in Video
Normaal gesproken is het predicaat 'pure trash' niet een aanbeveling waarmee een film te koop wil lopen, maar de grove komedie The Little Hours omarmt de omschrijving juist. Wie de nieuwe red-band trailer voor de film aanschouwt, begrijpt wel waarom de Amerikaanse Catholic League de film als zodanig typeert, want veel respect voor het christelijk geloof lijkt niet aanwezig. Wat de producenten van de film slechts een worst zal wezen.

In The Little Hours volgen we de belevenissen van de onfortuinlijke dienaar Massetto die bij zijn heer behoorlijk in ongenade valt. Hij zoekt zijn toevlucht als doofstomme in een nonnenklooster, waarbij hij drie nogal brutale nonnen tegen het fraaie lijf loopt. Dat loopt uiteraard al snel grandioos uit de hand, als de situatie ontaardt in een orgie aan seksuele excessen, misbruik van drank en drugs en allerhande godslastering.

Het trio nonnen wordt vertolkt door Alison Brie, Kate Micucci en Aubrey Plaza, tegenover Dave Franco als hun mannelijke prooi. De bijrollen zijn weggelegd voor John C. Reilly, Molly Shannon en Nick Offerman. Als een ware Messias zag Jeff Baena af van het ten hemel stijgen van zijn ziel om de wereld de zegen van deze door hem geregisseerde klucht te brengen. Amen.

The Little Hours heeft nog geen Nederlandse releasedatum. In de VS komt de film op 30 juni uit.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

De omschrijving doet een beetje denken aan zo'n flauwe prent die enkel wat wil choqueren, maar dit is toch geestiger dan je daarvan zou verwachten.

esteban

Avatar

Dit lijkt op een langgerekte SNL sketch voor TV, geen bioscooprelease.

nieuwslaatste nieuws

meest populair