Video

Kidman en Dunst terroriseren Farrell in trailer 'The Beguiled'

De thriller van Sofia Coppola.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:32 in Video
Focus Features heeft de nieuwe trailer online gezet voor de thriller The Beguiled met namen als Colin Farrell (In Bruges, The Lobster), Nicole Kidman (The Hours, Stoker), Kirsten Dunst (Melancholia, Spider-Man) en Elle Fanning (The Neon Demon, Super 8). Het betreft een verfilming van het gelijknamige boek uit 1966 van Thomas Cullinan. In 1971 verscheen al een verfilming, van Don Siegel en met Clint Eastwood in de rol van Farrell.

De film is geregisseerd door The Bling Ring en Somewhere-kopvrouw Sofia Coppola. De moderne verfilming debuteert op 7 september in de Nederlandse bioscoop.


De speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, in de staat Virginia in 1864. De meisjesschool The Miss Martha Farnsworth Seminary for Young Ladies heeft zich schuil kunnen houden van al het geweld. Op een dag klopt er een gewonde Union-soldaat aan en hij wordt opgenomen en verzorgd. In eerste instantie vermaakt de soldaat zich prima met de vrouwen, maar niet veel later ondervindt hij aan den lijve dat dit misschien niet de meest verstandige keuze was.

Hieronder een blik op de groep vrouwelijke terroristen:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair