'King Arthur: Legend of the Sword' wordt echte Guy Ritchie-film

'King Arthur: Legend of the Sword' wordt echte Guy Ritchie-film

Al was dat oorspronkelijk niet de bedoeling.

Met King Arthur: Legend of the Sword heeft regisseur Guy Ritchie (The Man from U.N.C.L.E., Snatch.) voor een heel ander soort film gekozen dan dat we van hem gewend zijn. Oorspronkelijk was het de bedoeling om zes films te maken. Waarschijnlijk met die reden zou het eerste deel niet al teveel leunen op de herkenbare Guy Ritchie-stijl. Hoofdrolspeler Charlie Hunnam liet weten dat de film nu toch boordevol typische Guy Ritchie-ingrediënten zit.

"Het was in het begin uitdagend aangezien er onduidelijkheid was over de toon. Guy was oorspronkelijk van plan om iets te maken dat buiten zijn comfortzone valt door een meer klassieke, rechtdoorzee en enigszins sobere film te maken. Dat is overduidelijk niet wat we hebben opgeleverd... Arthur en zijn vrienden, de toon van hun interacties lijken veel op hoe Guy is. We deden onze allerbeste Guy Ritchie imitaties," aldus de Pacific Rim en The Lost City of Z-acteur tegenover Entertainment Weekly.

Naast Hunnam zijn er in de nieuwe King Arthur-film ook rollen voor Jude Law, Annabelle Wallis, Hermione Corfield, Katie McGrath, Eric Bana en Djimon Hounsou. Vanaf 11 mei in de bioscoop. Hieronder twee nieuwe tv-spots:





NieuwsFilm

meest populair