Twee nieuwe tv-spots 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'

Twee nieuwe tv-spots 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'

Over een maandje kunnen we het nieuwe avontuur van Jack Sparrow volledig zien.

Walt Disney Pictures heeft twee nieuwe tv-spots vrijgegeven van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. Je kunt beide spotjes hieronder bekijken. Johnny Depp keert in het vijfde deel in de franchise terug als antiheld Jack Sparrow.

In het nieuwe avontuur moet de aan lager wal geraakte Captain Jack het opnemen tegen een dodelijke groep zeemannen, die onder leiding van de angstaanjagende kapitein Salazar (Javier Bardem) ontsnappen uit de Devil's Triangle en er alles aan doen om elke piraat op zee om te brengen, en dan met name Jack. De enige manier voor Jack om te overleven is om de legendarische Trident van Poseidon op te sporen. Om dit voor elkaar te krijgen vormt hij een alliantie met Carina Smyth (Kaya Scodelario), een briljante astronoom, en Henry (Brenton Thwaites), een jonge matroos van de Royal Navy.

Naast de eerder genoemde acteurs zien we in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge ook acteurs als Orlando Bloom, Kevin R. McNally, Goldshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham en Geoffrey Rush als Captain Hector Barbossa. De eerdere films brachten bij elkaar bijna 4 miljard dollar in het laatje voor Disney, dus de verwachtingen rondom het nieuwste deel zijn hooggespannen. Denken jullie dat de nieuwste Pirates ook weer een miljard binnen weet te slepen?

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge draait vanaf 24 mei a.s. in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair