Bekijk negen (!) clips van 'King Arthur: Legend of the Sword'

Heel veel nieuw materiaal van de Guy Ritchie-film.

Negen clips zijn er maar liefst vrijgegeven van de volgende film van regisseur Guy Ritchie: King Arthur: Legend of the Sword. Die clips bieden een goed beeld van wat we van de film mogen verwachten en laten zien dat er behoorlijk wat gevechten in voor zullen komen. Daarnaast blijkt ook magie een belangrijke rol te spelen.

Legend of the Sword is als het aan Ritchie ligt de eerste van zes films over Koning Arthur, gespeeld door Charlie Hunnam. Centraal in deze eerste film staat de strijd van Arthur met de tiran Vortigern (Jude Law), die jaren eerder de vader van Arthur doodde. Daarop werd Arthur naar de straten verbannen, waar hij met zijn vrienden wist te overleven. Vanaf 11 mei in de bioscoop.

That's Far Enough


In deze eerste clip zien we hoe een aantal soldaten Arthur naar de troonzaal van Vortigern brengen. "Dat is ver genoeg," zegt Vortigern en hij maakt zich klaar om Arthur te executeren. Maar dan gebeurt er iets vreemds met een slang.


You've Been Used Against Me

Maggie die aangesproken wordt door Vortigern. Hij merkt op dat hij haar lange tijd ondergewaardeerd heeft, maar zich nu realiseert hoe ze beter gebruikt kan worden.


You've Got The Wrong Man

"Je hebt de verkeerde man," zegt Arthur tegen Vortigern. Hij bevindt zich in de kerkers van de tiran, duidelijk nadat hij het zwaard Excalibur uit de steen getrokken heeft. Vermoedelijk maakt die daad Arthur een grote concurrent voor de troon van Engeland.


Take It

In deze clip staan de soldaten van Vortigern op het punt om Arthur te executeren. Maar hij heeft vrienden, waaronder een magische dame die mogelijk als leerling van Merlijn werkt. Zij heeft de kracht om dieren tegen de soldaten van Vortigern op te zetten, waarop Arthur kan ontsnappen.


No Way That I'm Fighting

Dan zien we een clip waarin een groep mannen Arthur uitdaagt om het zwaard Excalibur te gebruiken. Dat wil hij niet, want hij zegt al jaren niet meer gevochten te hebben. Maar natuurlijk vecht hij uiteindelijk wel gewoon.


Life Lessons

Hierna volgt een clip waarin we Arthur zien opgroeien. Hij steelt regelmatig van andere mensen en leert ondertussen vechten. Een clip die dat typische gevoel van een Guy Ritchie-film behoorlijk goed weet te vangen.


I'm Ready

Daarna zien we een video waarin we horen dat er in heel Engeland een opstand gaande is tegen Vortigern. Arthur is er klaar voor, laat hij weten, om het kasteel van Vortigern te veroveren.


Determined to Die

Die strijd lijkt niet per se gemakkelijk te gaan, want de volgende clip laat zien dat de mannen hun leven niet meer zeker zijn. Vortigerns soldaten komen er vervolgens op af, waarop een chaotisch en massaal gevecht uitbreekt.


Both Hands

Tot slot is er nog een clip waarin we zien hoe Arthur het zwaard überhaupt uit de steen weet te trekken.



NieuwsFilm

meest populair