Bekende velociraptor terug in 'Jurassic World 2'

Bekende velociraptor terug in 'Jurassic World 2'

Deze raptor zou een bepalende rol hebben.

Eerder werd al bekend dat de T-Rex, de Apatosaurus en de Dilophosaurus te zien zullen zijn in het vervolg op Jurassic World. Nu meldt Daily Mail dat we ook een velociraptor te zien krijgen, en wel een heel bekende. Onderstaande geruchten zijn mogelijk spoilers.

De velociraptor zou Blue zijn en deze is een van de vier raptors die door Chris Pratts Owen Grady getraind worden in het eerste deel. Gezamenlijk zetten ze de jacht in op de hybride dino, de Indominus Rex. Aan het einde van de film staren Grady en Blue elkaar begrijpend aan en spurt Blue - net als de T-Rex - weg richting het ourwoud.

Volgens Daily Mail zou een speciale organisatie achter Blue aanzitten op het eiland Isla Nublar. De organisatie zou Blue willen hebben om hem als basis te gebruiken voor het fokken van dino's die ingezet kunnen worden in een oorlog. Owen Grady zou vervolgens Blue willen redden, samen met Bryce Dallas Howards Claire. Dit baseert de site op een gesprek met een insider. Op dit moment vinden er opnames plaats in Schotland. Op de set zouden ook veel militaire voertuigen aanwezig zijn.

In de film van A Monster Calls-regisseur J.A. Bayona zijn er ook rollen voor onder meer Rafe Spall, B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Toby Jones (Wheaton), Justice Smith, Jeff Goldblum (Ian Malcolm) en James Cromwell als Benjamin Lockwood. In de zomer van 2018 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair