De trailer van Sundance-hit 'The Big Sick' is uitermate charmant

Geproduceerd door Judd Apatow, bekend van komedies als Trainwreck en Knocked Up.

De romantische komedie The Big Sick vertelt het verhaal van Kumail (Silicon Valley-ster Kumail Nanjiani), een in Pakistan geboren komediant die na één van z'n optredens een leuke avond beleeft met de afgestudeerde studente Emily (Zoe Kazan). Hoewel het aanvankelijk om een onenightstand leek te gaan, worden de twee verliefd op elkaar. Dit zorgt voor ontevredenheid bij Kumails traditionele moslimouders, die hun zoon liever een ander pad zien bewandelen. Bekijk snel de eerste trailer.


Wanneer Emily een mysterieuze ziekte oploopt, wordt Kumail gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar ouders Beth en Terry (Holly Hunter en Ray Romano), die hij tot dat moment nog niet heeft ontmoet. Tegelijkertijd moet Kumail zien om te gaan met het emotionele getouwtrek tussen z'n eigen familie en z'n hart.

Het scenario is afkomstig van hoofdrolspeler Nanjiani en diens echtgenote Emily V. Gordon, gebaseerd op hun eigen waargebeurde liefdesverhaal. Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up) is één van de producenten en de regie staat op naam van Michael Showalter (Hello, My Name Is Doris, 2015).

The Big Sick ging begin dit jaar in première tijdens Sundance en draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair