Dan Stevens in trailer scifi-film 'Kill Switch' van Nederlandse filmmaker Tim Smit

Dan Stevens in trailer scifi-film 'Kill Switch' van Nederlandse filmmaker Tim Smit

Gebaseerd op de korte film 'What's in the Box?' uit 2009.

Sommigen van jullie zullen het vergeten zijn, maar het is acht jaar geleden sinds wij het filmpje What's in the Box? via de site deelden. Deze is door liefhebbers meer dan 2.6 miljoen keer bekeken. Een mooie prestatie, aangezien het sciencefiction/thriller-spektakel door de Nederlandse Tim Smit gemaakt is. Hij is vervolgens met diverse producties in zee gegaan om een volledig avontuur te creëren. Het eindresultaat is Kill Switch geworden, waarvan de eerste teaser nu vrijgegeven is. De hoofdrol is weggelegd voor Dan Stevens (The Guest).

Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment waarmee onbeperkte energie gewekt zou worden loopt helemaal uit de hand. Nu hij door drones en soldaten opgejaagd wordt moet piloot annex wetenschapper Will Porter door een imploderende wereld racen om een speciale doos naar een toren te brengen, waarmee hij hopelijk de mensheid kan redden.



Charity Wakefield, Bérénice Marlohe en Tygo Gernandt vullen ook rollen in. Het verhaal is afkomstig van het tweetal Omid Nooshin en Charlie Kindinger. In de VS komt Kill Switch gelimiteerd uit op de 16e van juni. Bekijk hieronder nogmaals What's in the Box? en de poster van deze speelfilm.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair