Slechte grootmoeders gecast voor 'Bad Moms'-vervolg 'A Bad Moms Christmas'

Slechte grootmoeders gecast voor 'Bad Moms'-vervolg 'A Bad Moms Christmas'

Wie spelen de ouders van slechte moeders Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn?

Het team achter de succesvolle komedie Bad Moms heeft aangekondigd begonnen te zijn met de opnames van het vervolg: A Bad Moms Christmas. Zowel schrijvers/regisseurs Jon Lucas en Scott Moore als hoofdrolspeelsters Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn keren terug. Maar aangezien de continuering om hún moeders draait, willen we ook graag weten wie dat worden. Dat is nu bekend.

Respectievelijk zullen dat worden: Christine Baranski (tv-serie The Good Fight), Cheryl Hines (tv-serie Curb Your Enthusiasm) en Susan Sarandon (Tammy). Tijdens de Kerstdagen zullen ze op bezoek gaan bij hun dochters, die het al zwaar genoeg hebben om van de feestdagen iets speciaals te maken. Aan het eind van de reis zullen alle moeders nochtans een nauwe band ontdekken.

Acteurs die ook terugkeren zijn Jay Hernandez, David Walton en Wanda Sykes. Onder de nieuwkomers vallen Peter Gallagher en Justin Hartley. Duo Lucas en Moore schrijft en regisseert als voorheen. Productiebedrijf STX Entertainment produceert en distribueert. Het nieuwe bericht over A Bad Moms Christmas meldt niets over de spin-off Bad Dads, die medio 2017 uit moet komen. De nieuwe komedie over de slechte moeders verschijnt eind dit jaar met de feestdagen.



NieuwsFilm

meest populair