Titel 'Edge of Tomorrow 2' bekend

Titel 'Edge of Tomorrow 2' bekend

En Emily Blunt zal er wederom in te zien zijn.

Edge of Tomorrow gold in 2014 niet alleen als verrassend sterk sci-fi/actievehikel, maar deed het ook lang zo slecht nog niet aan de boxoffice. Voldoende redenen voor een vervolg, aldus het creatieve team achter de film, waaronder regisseur Doug Liman en ster Tom Cruise. Hoewel Edge of Tomorrow 2 alweer enige tijd in de planning staat, bleef het echter angstvallig stil rond het project. Liman heeft daar nu verandering in aangebracht en bezweert dat het project niet in de ijskast is gezet. Als extra verzekering daarvan gaf hij ook gelijk de werktitel van de film weg. Het is Live Die Repeat and Repeat geworden.

In een persinterview rond de release van zijn nieuwe film The Wall werd Liman gevraagd naar de status van Edge of Tomorrow 2. 'We hebben een geweldig verhaal, het is fantastisch!', stelde Liman. 'Veel beter dan de eerste film en daar was ik natuurlijk ook dol op. De titel is Live Die Repeat and Repeat. Tom is er erg enthousiast over en dat geldt ook voor Emily Blunt. De grote vraag is alleen wanneer we het gaan maken. Het is echter zeker geen kwestie van 'als', maar van 'wanneer'.'

Emily Blunt blijkt inderdaad enthousiast, aangezien zij al getekend heeft voor deel twee. Cruise heeft dat echter nog niet gedaan, maar aangezien hij naar verluidt met het basisidee voor het nieuwe verhaal - waarover verder nog geen details naar buiten zijn getreden - op de proppen kwam, kan verwacht worden dat hij dat alsnog zal doen. Wat dat verhaal betreft, Liman stelde dat het 'de manier waarop wij naar sequels kijken zou veranderen'. De nieuwe titel zal de fans vast bekend voorkomen, aangezien de tagline van het eerste deel 'Live. Die. Repeat' luidde.

Ondanks de dubbele onthulling van de titel en Blunts casting, moet Live Die Repeat and Repeat het vooralsnog zonder releasedatum stellen, aangezien alle betrokken partijen momenteel met hun eigen projecten bezig zijn.

NieuwsFilm

meest populair