'Workaholics'-crew in teaser Netflix actiekomedie 'Game Over, Man!'

De film komt pas volgend jaar in april uit.

Een jaar van te voren lekker gemaakt worden voor een film - fijn is iets anders, maar Netflix flikt het wel met de onderstaande teaser van Game Over, Man! De actiekomedie zal goed vallen bij liefhebbers van Comedy Central-serie Workaholics, omdat Adam Devine, Anders Holm en Blake Anderson ook hierin naast elkaar te zien zijn.

Waar de film precies om draait is niet helemaal zeker. Op verschillende momenten zijn er diverse stukken informatie naar buiten gelekt. Aan Entertainment Weekly onthulde Devine dat hij en zijn maten drie medewerkers in een hotel spelen dat overgenomen wordt door terroristen. "Zoiets als 'Die Hard', maar dan met drie idiote John McClane's", aldus Devine. De website van Netflix meldt dat het plot drie vrienden volgt die de financiering van hun videospel proberen rond te krijgen, maar dan wordt de geldverschaffer opeens gegijzeld door terroristen.



Game Over, Man! is geschreven door Anders Holm en geregisseerd door Kyle Newacheck. Naast de drie hoofdpersonen zien we ook Jere Burns in een rol. Seth Rogen treedt op als producent. Wie op de nieuwe actiekomedie niet kan wachten zal veel geduld moeten hebben, want de teaser geeft aan dat de film pas volgend jaar uitkomt. De 20ste van april om precies te zijn.

NieuwsFilm

meest populair