Sieg Heil, Mutha Fickers... Adolf Hitler in teaser trailer 'Iron Sky 2: The Coming Race'

Sieg Heil, Mutha Fickers... Adolf Hitler in teaser trailer 'Iron Sky 2: The Coming Race'

Dit meen je niet.

Verleden week werd onderstaande teaser trailer voor Iron Sky 2: The Coming Race al aangekondigd. De beelden laten duidelijk zien dat we de reptiel-achtige Adolf Hitler veelvuldig op zijn T-Rex zullen zien. Op zich grappig gedaan, maar ook redelijk bedenkelijk... Sieg heil, mutha fickers.

Het vervolg op Iron Sky uit 2012 en de voorloper van het reeds aangekondigde derde deel Iron Sky: The Ark (2018) wordt opnieuw geregisseerd door Timo Vuorensola. De beelden tonen aan dat de visuele effecten van een behoorlijk hoog niveau zijn. Begin 2018 in de (Finse) bioscoop.


In The Coming Race wonen de laatste mensen op de maan. De aarde is 20 jaar eerder vernietigd door een nucleaire apocalyps. Maar op de maan gaat het ook niet zo goed: de mensheid lijkt verloren te gaan. Een klein groepje mensen moet naar de aarde om een soort mythologische heilige graal te vinden. Ze moeten het op de thuisplaneet nog wel even opnemen tegen reptiel-achtige mensen en een leger van dinosauriërs, geleid door Adolf Hitler. Hieronder een nieuwe poster van de laatste:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair