The Rock gaat mogelijk voor Amerikaans presidentschap in 2020

The Rock gaat mogelijk voor Amerikaans presidentschap in 2020

Fast and the Furious-spierbundel Dwayne Johnson blijkt het Amerikaans presidentschap serieus te overwegen, zo vertelt hij opnieuw in een interview.

Dwayne Johnson (The Fate of the Furious, Baywatch), beter bekend als "The Rock", lijkt toch wel serieus oor te hebben naar het Amerikaans presidentschap. In juni vorig jaar verscheen er al een essay in The Washington Post waarin opiniemaakster Alyssa Rosenberg toelichtte dat zij The Rock wel een goede presidentskandidaat zou vinden, vanwege de persoonlijkheid en levenservaring van de krachtpatser. Johnson reageerde daar toentertijd enthousiast op. In een uitgebreid interview met GQ.com vertelt hij wederom over zijn mogelijke carrièreswitch.

Tijdens zijn interview met GQ.com werd hem nogmaals gevraagd naar zijn politieke ambities. De journaliste in kwestie vroeg of de 45-jarige actieheld zijn positie als de best betaalde acteur op deze aardbodem zou willen verruilen voor het Witte Huis in Washington DC - vast een minder leuk en lucratief baantje. Johnson vertelde dat hij al een jaar goed aan het nadenken is over het beste antwoord op die vraag en zei vervolgens op een plechtige toon het volgende: "Ik denk dat het een mogelijkheid is, ja!"

Johnson is overigens niet enorm uitgesproken over de politiek en zijn politieke voorkeuren. Wel is bekend dat de spierbundel geregistreerd staat als Republikein. De afgelopen verkiezingen wilde de acteur niet zeggen of hij op Donald Trump of Hillary Clinton zou gaan stemmen. Johnson was wel door beide kandidaten benaderd met het verzoek om hen te steunen tijdens hun campagne voor het presidentschap van de Verenigde Staten.

Of de WWE-worstellegende daadwerkelijk het pad van oud-president Ronald Reagan gaat volgen, is nog even afwachten dus, maar voordat The Rock verantwoordelijk wordt voor de veiligheid van het land en de beschikking krijgt over de nucleaire codes, mag hij zich eerst zorgen gaan maken over de veiligheid aan het strand in het aankomende Baywatch .

In deze zomershete film vol afgetrainde strandgangers, lichaamssappen en criminaliteit mag Johnson namelijk over het strand paraderen als de leider van de plaatselijke kustwacht om het op te nemen tegen een crimineel bolwerk. Tja, je moet ergens beginnen, hè! Hieronder de trailer van deze zwoele zomerfilm!



NieuwsFilm

meest populair